landgoed LEIJVENNEN


De aanleg is gestart!

De aanleg van het nieuwe landgoed is inmiddels gestart. De afgelopen weken werden de Ven- en Boskavel vormgegeven: de vennen werden gegraven, hoogteverschillen aangebracht en de contouren van de kavels gerealiseerd. Grote delen van het terrein werden ingezaaid met een speciaal mengsel ontwikkeld voor kruiden- en faunarijk grasland.

Het planten van grotere bomen is in dit seizoen nog niet mogelijk; dit wordt in het najaar na het groeiseizoen gedaan.

Aan het eind van de zomer wordt de westelijk gelegen beek de Oude Leij hersteld: de loop wordt verlegd naar de oorspronkelijke ligging, het profiel wordt aangepast, poelen geschoond, bomen gepland en natte graslanden gerealiseerd.

Dan wordt ook de centraal gelegen laan aangepakt: ontbrekende beplanting wordt aangevuld, het pad wordt hersteld en er wordt een vrij-liggend fietspad toegevoegd.

Eind 2022 is het landgoed dan gereed!


Uw wensen vormgeven...


Uw eigen droomhuis bouwen? Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande woningaanbod? U wilt een toekomstbestendig en energieneutraal huis bouwen? In landgoed Leijvennen heeft u daarvoor alle ruimte!

Het bestemmingsplan voor het nieuwe landgoed is inmiddels onherroepelijk: u kunt dus direct aan de slag!

Aansluitingen voor elektra, water en glasvezel leggen wij aan tot aan uw bouwvlak. Ook de omringende natuur wordt door ons gerealiseerd en natuurlijk wordt na afronding van de werkzaamheden de laan in oude glorie hersteld.

De volgende stap is een vrijblijvend overleg om alle mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag tijd vrij om u over alle ins- en outs van dit prachtige project te informeren.


 

"Een vrijblijvend gesprek is zo geregeld…!"