nieuw landgoed LEIJVENNEN


De aanleg is in volle gang!

De transformatie van landgoed Leijvennen is in volle gang: de schilderachtige vennen zijn gecreëerd, de landschappelijke hoogteverschillen zijn aangelegd en de contouren van het landgoed zijn duidelijk zichtbaar. Unieke bloemenvelden dankzij de inzaai met een mix, specifiek ontwikkeld voor dit kruiden- en faunarijk grasland. Een koninginnenpage vliegt speels door het veld...

De afgelopen winter zijn de eerste bomen en struiken geplant, waarmee de basis is gelegd voor het toekomstige groene decor van het landgoed. Het belooft een adembenemend coulissenlandschap te worden.

De in het westen van het landgoed gelegen beek de Oude Leij wordt dit jaar hersteld. Na de bouw wordt ook de centrale laan van het landgoed vernieuwd: ontbrekende beplanting wordt toegevoegd, het pad wordt fraai hersteld en er komt een afgescheiden fietspad bij. Het exclusieve straatmeubilair, speciaal ontworpen voor Leijvennen, zal de finishing touch zijn voor de statige oprijlaan die uw woning verdient.

In het voorjaar van 2025 verwelkomen we u in het voltooid landgoed Leijvennen, waar natuur en luxe samenkomen in perfecte harmonie!


 

De drie woningen zijn verkocht!


De drie prachtige woningen op de Boskavel zijn verkocht!


 

"Een vrijblijvend gesprek is zo geregeld…!"