nieuw landgoed LEIJVENNEN

 

Vanuit de lucht...

Landgoed Leijvennen verrijst in Goirle, gelegen net ten noorden van het adembenemende natuurgebied de Regte Heide, in het pittoreske beekdallandschap van de Oude Leij. Het landschap, nu al een schilderachtige compositie van bospercelen, akkers en zandpaden, wordt getransformeerd in een statig landgoed. Verwacht een harmonieuze symfonie van sprankelende vennen, dichte bosschages, uitnodigende open velden, statige lanen en betoverende doorkijkjes die uw hart zullen veroveren.

Centraal op dit magnifieke landgoed vindt u de 'Boskavel', waar drie exclusieve woningen tot leven komen. Een elegante oprijlaan leidt u naar een vredig hof, omringd door deze drie parels van woningen, die opgaan in het natuurlijke landschap van landgoed Leijvennen. Een unieke kans om te wonen in het hart van de natuur, met alle modern comfort binnen handbereik.Landgoed Leijvennen...

...een topkwaliteit woonmilieu!

Op slechts een steenworp afstand bevinden zich de levendige kernen van Goirle en Tilburg, waar u alle denkbare voorzieningen binnen handbereik heeft. Moet u toch de stad uit? Geen zorgen, de A58 ligt op slechts 2 minuten rijden, waardoor landgoed Leijvennen de perfecte uitvalsbasis vormt voor steden als Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Verlies uzelf in de rijkdom van de natuur, ontdek de eindeloze wandel- en fietspaden, verfijn uw golfvaardigheden op een van de 6 nabijgelegen golfbanen… en dat allemaal op minder dan 15 kilometer van uw toekomstige thuis!
 

"Alle denkbare gemakken binnen handbereik..."