nieuw landgoed LEIJVENNEN

Exclusief wonen...

Betreed het exclusieve domein van landgoed Leijvennen via de prachtige centrale oprijlaan, die leidt naar drie zorgvuldig in het landschap gesitueerde kavels. In het hart van de Boskavel worden dit jaar drie luxe woningen gerealiseerd, gelegen tussen schilderachtige vennen en weelderige bospartijen, waar natuur en architectuur samensmelten tot een oase van rust en schoonheid.

Landgoed Leijvennen is het resultaat van een zorgvuldige ontwerpvisie, waarbij de intrinsieke kwaliteiten van het landschap harmonieus worden gecombineerd met toonaangevende architectuur en een superieure beeldkwaliteit. Deze synergie garandeert woningen die niet alleen nu al ongeëvenaard zijn in hun klasse en charme, maar die ook voor toekomstige generaties bewaard zullen blijven. Ervaar het summum van wonen in een omgeving waar elke dag een belofte is van inspiratie en welbevinden.


 


...met vennen, bosschages en bloemrijke graslanden als uw achtertuin!

Welkom op het adembenemende landgoed Leijvennen, waar een rijke afwisseling van dichte bossen, glinsterende vennen, idyllische poelen en bloeiende graslanden het decor vormen van uw toekomstige thuis. Het landschap is zorgvuldig vormgegeven met subtiele hoogteverschillen, karakteristieke houtwallen en schilderachtige doorkijkjes, die samen een onweerstaanbare charme creëren. Uw woning ligt als een verborgen juweel midden in dit paradijselijke natuurschoon. Ervaar de ultieme rust en ruimte in een woonomgeving die niets minder dan spectaculair is!




Landschapsarchitect, Martien van Osch, aan het woord:

“Van natte beekdalen tot hoge droge gronden met heide en bossen. Aan de Leij liggen moerasachtige gronden met verborgen waterpartijen, op de hogere gelegen grond een groot nieuw ven. Aan de oostrand parallel lopende groene singels met langgerekte smalle bloemrijke weiden ertussen: een fraaie beschutte uitvalsbasis voor foeragerend wild. Het landgoed wordt ontsloten door een eeuwenoude route, de Oude Tilburgse Baan. Deze met fraaie oude beplanting gelardeerde landweg doorkruist het landgoed van zuid naar noord. Op de driesprong waakt een grote eik over het hart van het landgoed.”

 
 

"Midden in de natuur... met vennen, bosschages en bloemrijke graslanden als uw achtertuin!"