nieuw landgoed LEIJVENNEN


NIET MEER BESCHIKBAAR

De woning 'oost' op de Boskavel:

Deze woning heeft zijn oriëntatie op het oosten en zuiden: weidse vergezichten over de tuin, het ven en de daarachter gelegen landerijen. De ochtendzon geeft uw ontbijt extra cachet, 's-avonds drink u een glaasje aan het in uw tuin gelegen ven.

De woning heeft een inhoud van 750 m3, een woonoppervlakte van bijna 200 m2, een carport/berging van 81 m2, alles op een perceel van ruim 2.050 m2.

Deze zeer duurzame woning (o.a. energielabel A+++) wordt naar verwachting in december 2024 opgeleverd.


 

NIET MEER BESCHIKBAAR

De woning 'zuid' op de Boskavel:

Deze woning heeft zijn oriëntatie op het zuiden en oosten: weidse vergezichten over de tuin, het ven en de daarachter gelegen landerijen. Ook hier de ochtendzon, een wandelingetje naar uw ven en 's-avonds een glaasje op uw vrij-gelegen terras met fantastisch uitzicht.

De woning heeft een inhoud van 750 m3, een woonoppervlakte van bijna 200 m2, een carport/berging van 81 m2, alles op een perceel van ruim 3.535 m2.

Deze zeer duurzame woning (o.a. energielabel A+++) wordt naar verwachting in december 2024 opgeleverd.

.NIET MEER BESCHIKBAAR

De woning 'west' op de Boskavel:

Deze woning heeft zijn oriëntatie op het zuidwesten: uw tuin en het daarin gelegen ven bieden veel privacy, in de verte ziet u de kerktoren van Riel. Ook hier de ochtendzon, een wandelingetje naar uw ven en 's-avonds onder het genot van de avondzon een glaasje op uw vrij-gelegen terras.

De woning heeft een inhoud van 750 m3, een woonoppervlakte van bijna 200 m2, een carport/berging van 81 m2, alles op een perceel van ruim 4.260 m2.

ook deze duurzame woning (o.a. energielabel A+++) wordt naar verwachting in december 2024 opgeleverd.
 

Een unieke plek voor een uniek ontwerp!